Актуално

/Актуално
Актуално

Титривин SW за контрол на сладки вина

Предлагаме на вниманието Ви новият Титривин SW за контрол на сладки и полусладки вина. Дефинирани са 3 физикохимични параметъра: алкохолно съдържание, редуциращи захари и глюкоза - фруктоза. Опаковка 20 ампули х 10 ml.

Сертификат Коректна фирма

За безупречна репутация и етикеция в управлението на бизнеса, както и за коректно отношение към задълженията спрямо клиенти и контрагенти, фирма ХИММАРИ ЕООД получи приза Коректна фирма.  

Новият Каталог на Лаборатории Дюжарден Салерон – Франция

На Вашето внимание е новият разширен и осъвременен каталог на френската фирма Лаборатории Дюжарден Салерон. В него ще откриете много нови предложения за Вашата ежедневна работа в лабораториите.

Спиртомери с индивидуален сертификат – съгласно изискванията на Наредба № 3 на Агенция Митници

Спиртомерите се придружават с индивидуален COFRAC сертификат за точност и отговарят на Наредба № 3    на Агенция Митници. Предлагат се в различни диапазони на измерване при 20 С и точност 0,1 об%, както следва: от 0 до 10 об%,  от 10 до 20 об%,  от 20 до 30 об%,  от 30 до 40 об%,  от 40 до 50 об%,  от 50 до 60 об%,  от 60 до 70 об%,  от 70 до 80 об%,  от 80 до 90 об%  и от 90 до 100 об% . Притежават знак Епсилон ε т.е са одобрени от компетентен [...]

Новият икономичен модел дестилатор екстрактор DE Compact

Позволява определяне на показателите алкохол и летливи киселини във вина с алкохолно съдържание до 20 обемни %. В апарата може да се определя и съдържанието на сорбинова киселина.Всички аналитични резултати, свързани с определяне на алкохолното съдържание и съдържанието на летливи киселини са идентични с тези, получени при традиционните официални методи EEC Regulation 2676/90 и отговарят на Европейските регулаторни изисквания Official Jurnal L272 of  3/10/90  и OIV стандарти. DE Compact е бързо опериращ автоматизиран  апарат с вграден  парогенератор, снабден с изцяло нова загряваща система и с автоматично стопиране на охлаждащия воден поток в края на [...]