Създадохме ХИММАРИ през 1996 година с цел да предложим на пазара специализирани, комплекси решения в качествения контрол на храни и напитки.

Нашият екип е с висока компетентност и опит в областта на мембранните технологии.

Фирма Химмари заслужи единствена доверието да бъде Официален представител за България на френския лидер в лабораторната апаратура за контрол на вина и спиртни напитки Laboratoires Dujardin Salleron – France.

Предлагаме на българския пазар мембранни филтри за лабораторна филтрация на течни продукти на немската фирма Sartorius Stedim Biotech.

В нашата листа са включени още  контролна апаратура, стъклария, реактиви и консумативи за лабораторен анализ на водещи в областта си международни фирми.

Предлаганите  продукти се придружават с декларация за съответствие, а производителите им са сертифицирани по ISO 9001:2015.

Благодарение на натрупания богат професионален и търговски опит, и силната ни мотивация, ние гарантираме оптимално съчетание на технически и икономически целесъобразни решения при реализация на Вашите проекти.

Доверете ни своите въпроси в областта на лабораторното оборудване за контрол на храни и напитки, а ние ще Ви консултираме и предложим решения с  атрактивни цени на продуктите, с гарантирано качество и кратки срокове на доставка.

НАШИТЕ ЦЕННОСТТИ са – КОМПЕТЕНТНИ решения при зададен проект, КАЧЕСТВО на предлаганите продукти, КОРЕКТНО отношение към клиента.

Вашата удовлетвореност е нашата най-добра реклама!

Защо да изберете нас?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ЗА ВЪПРОСИ И КОНСУЛТАЦИИ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ХИММАРИ ЕООД е Официален представител за България на френската фирма Лаборатории Дюжарден Салерон, производител на специализирана лабораторна апаратура за контрол на вина и спиртни напитки.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС